Tallhöjdens värdshus

I vackra Simlångsdalen ligger Tallhöjdens Värdshus. Den unika inredningen tillsammans med den halländska maten gör besöket till en upplevelse.

Tallhöjdens Värdshus ligger i vackra Simlångsdalen, 20 kilometer öster om Halmstad. Få en äkta upplevelse med typiska halländska och svenska smaker som vildsvin, fläder, hjort, lax eller grönkål – oftast uppfödda och uppväxta i Halland. Menyn är bred och varieradlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Utöver menyerna som erbjuds kan du boka olika sorters paketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med boendelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och aktiviteterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som vandring, vildmarkssafari eller fiske. Missa inte heller de olika dryckesupplevelserna man kan boka in som svensk vodkaprovning eller ölprovning med Breared Brewerylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På promenadavstånd från Tallhöjden ligger även det vackra naturreservatet Danska Fall med sin underbara natur och intressanta historia och flera andra vandringsleder och slingor.

Mer mat och dryck

Guldkorn

Mer av Halmstad