Restauranger A–Ö i city

Vill du äta gott så har du kommit rätt. Här i Halmstad har vi många härliga restauranger. Alla med sin personliga prägel och atmosfär. Du kommer garanterat hitta någon favorit som du gärna återvänder till. Gång på gång. Eller varför inte utmana smaklökarna och våga testa nytt också.

Naturen skapar goda förutsättningar

Omgivningarna kring Halmstad med bördigt jordbrukslandskap och skog med vilt lockar fram det bästa av traktens krögare. Med prisbelönt finess gör de restaurangbesöken till en gastronomisk upplevelse, både på lunchkrogen och gourmetrestaurangen.

Det finns ett rikt och varierat utbud av restauranger i Halmstad. Asiatiskt, italienskt, svensk husmanskonst eller engelsk pubmat – det finns något för alla. På sommaren flyttar många restauranger och barer ut på gator och torg. Lilla Torg och utmed Nissan är säkra kort för dig som vill avnjuta en kall dryck med tilltugg på en uteservering.

Hümmer restaurang i Halmstad

Hümmer

Alla restauranger i city

Vi har samlat restauranger i Halmstad city i en lista. För att se resultatet på karta, klicka på ikonen till höger ovanför listan. Det kan ta några sekunder tills alla restaurangerna har laddats på kartan. Listan och kartan nedan hämtas från Google My Business.

il grillo - wine & tales

134 omdömen

Verona Restaurant and Bar

$$

637 omdömen

Restaurang Jarlen

$$

324 omdömen

RESTAURANT Yoss

$$

633 omdömen

Chalenius & Fredins

26 omdömen

Ved och Kol

$$

141 omdömen

STATIONSGATAN44 - Mat & Bar

121 omdömen

Go Dagens

$$

82 omdömen

Restaurant Vastergok The outlook Halmstad AB

$$

294 omdömen

Enjoy

$$

312 omdömen

Mer mat och dryck

Guldkorn

Mer av Halmstad