Deutsch
Dansk
English

Halmstads 10 bästa restauranger – om besökaren får välja

Här har vi samlat de restauranger i Halmstad som har fått bäst omdöme av besökare på Tripadvisor. Texterna nedan kommer från besökare som har recenserat sina besök.

Placering beror på hur högt omdöme, hur många som har röstat och hur många som har gett olika höga betyg. Resultatet är en ögonblicksbild från Tripadvisor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i mitten av mars 2024. Några av restaurangerna har även fått utmärkelsen Travelers choice 2023. Detta är restauranger som har fått extra bra betyg de senaste 12 månaderna. Utnämning sker en gång om året. Är din favorit med på listan?

1. Restaurang Takenaka

Betyg: 4,5/5. Recensioner 195
"Så gott! God mat!! Vi tog lite smårätter och sushi. Bra kvalitet och snygga upplägg. Väl värt ett besök." Augusti 2023 Takenaka. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

2. A Little Party

Betyg: 5/5. Recensioner: 132. Travelers choice 2023
"Stället du behöver besöka i Halmstad! Underbart ställe med en riktigt familjär känsla. Gillar du champagne, eller vill lära dig mer? Då är det här stället att gå till! Om du bara vill smaka en väldigt välkomponerad matbit så går det väldigt bra det med." December 2023. A Little party Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Takenaka. Foto: Takenaka

3. Restaurang Yoss

Betyg 4,5/5. Recensioner 269
"5+! Fantastiskt god och prisvärd mat. Jag testade lammytterfilé. Väldigt trevlig personal och mysig lokal. Rekommenderas starkt!" Februari 2024. Restaurang Yoss Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

4. Daengs Wok

Betyg: 4,5/5. Recensioner 148
"Ååå så gott det smakar! Detta är fortfarande stans bästa wook! Samma servicekänsla som alltid varit utmärkande för Daengs wook. Maten håller samma höga klass - om inte ännu bättre." Februari 2024. Daengs Wok Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mat från Pio i Halmstad

Foto: Pio Matsal och Bar

5. Pio Matsal & Bar

Betyg: 4/5. Recensioner 333
"Bäst i Halmstad. Fantastisk ställe i en fantastisk miljö. Rekommenderar detta ställe oavsett lunch eller med familjen eller med goda vänner." December 2023. Pio matsal & Bar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

6. Fridolfs krog

Betyg: 4/5. Recensioner 252
"Kanonställe! Tredje gången vi besökte denna restaurang och vi har aldrig blivit besvikna. Ätit fisk alla gånger och det har varit superbra. Rekommenderas!" Augusti 2023. Fridolfs krog Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vänner ute på restaurang i Halmstad

Foto: Joakim Leihed

7. Lotus Thai

Betyg: 4,5/5. Recensioner 210
"Superbra restaurang! Mycket goda anrättningar både den vegetariska och den med kött. Känns att allt är av hög kvalitet och lagat med omsorg. Restaurangen är trevligt inredd och väldigt fräsch. Personalen strålade och gav en mycket bra service." Mars 2024. Lotus Thai Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

8. Zigges Garage

Betyg: 4,5/5. Recensioner 93
"Här serveras tapas! 5 stjärnor för maten, extremt bra mat och man blir mätt! Vi tog en med kött och en vegetarisk till min fru. Förmodligen bästa stället att käka på i Halmstad! Återkommer såklart." Juli 2023. Zigges Garage Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tapas på Zigges Garage

Foto: Zigges Garage

9. Texas Longhorn

Betyg: 4,5/5. Recensioner 82
"Helt klart bra wild West stämning ,maten utsökt Trevig personal helt klar ett måste när ni kommer till Halmstad" Februari 2023. Texas Longhorn Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

10. Umai City

Betyg: 4,5/5. Recensioner 40
"Mums. Man alltså!! Så fantastiskt gott. Vi valde sushi denna gång men ville ha allt som fanns på menyn. Trevligt upplägg med liten buffé som ingick innan och kaffe kaka vatten! Bland det godaste vi ätit på länge." Mars 2024. Umai City Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer mat och dryck

Mer av Halmstad