Cortado Coffeeshop

Gillar du avslappnad atmosfär, trevligt bemötande och riktigt bra kaffe? Då är Cortado stället för dig. White Guide har åter igen tagit med Cortado Coffeshop i sin lista över Sveriges bästa caféer. Grattis till det och grattis dig som kan njuta av en fika på Cortado!

Cortado Coffeeshops disk

På Cortado vid Norre Torg, granne med seriefiguren 91:an och Norre Port från 1600-talet, spelar kaffet huvudrollen. Cortado vill visa dig vad kaffe verkligen är, hur det förtjänar att bryggas och hur det ska smaka. Till kaffet kan du njuta av ekologiska och närodlade godsaker – hembakta eller från lokala bagerier. Blir du sugen på något matigare så serveras det även lättare luncher. Eller varför inte starta dagen med en frukost de luxe?

Njut inne eller ute

Inne eller ute? Cortado är alltid inne. Men du kan välja plats – insida eller utsida. En regnig eller kylig dag sitter insidan fint. Då kan du och dina vänner njuta av varmt kaffe och varm atmosfär medan regnet smattrar på rutan. Men när solen tittar fram känns utsidan bäst. Här har du första parkett när du vill ha koll på Halmstads folkliv.

Servitris kokar kaffe

Cortados filosofi är bästa kaffet i en miljö med skön hemkänsla och bästa bemötandet. Och kikar du på omdömena på Tripadvisor hittar du superlativer som: Supertrevligt! God lunch med fantastiskt kaffe! Fräscha grönsaker och råvaror.

Behöver vi säga mer?

Cortado är en kaffepärla som även serverar riktigt bra te och som alltid erbjuder veganska alternativ på menyn. Och du, hundar med sina ägare är varmt välkomna!

Mer mat och dryck

Guldkorn

Mer av Halmstad