Anmälan - kommunens julgåva till anställda

Halmstads kommun tackar anställda med en julgåva i form av ett presentkort på 1 000 kronor att handla för. Har du butik, salong, restaurang, hotell eller liknande verksamhet någonstans i Halmstads kommun och har en betalterminal som läser magnetremsor? Då kan du ansluta dig och ditt företag till julgåvan!

Presentkortet grundar sig i Citypresentkortet, som i dagsläget har närmare 100 anslutna aktörer. Från och med nu öppnar vi upp för ytterligare aktörer inom ovan nämnda kategorier att ansluta sig kostnadsfritt till kommunens julgåva. Anslutningen gäller i 12 månader, det vill säga så länge som presentkortet är giltigt. Erbjudandet gäller aktörer i hela kommunen (inte bara city). Sista anmälningsdag är söndagen den 29 november 2020. Du anmäler ditt företag via formuläret nedan.

Villkor

  • Erbjudandet gäller enbart presentkorten som Halmstads kommun köper i julgåva till sina anställda, inte ordinarie Citypresentkort.
  • Ditt företag har inget medlemskap i Halmstad City sen innan. Är du medlem i Halmstad City är du automatiskt med.
  • Deltagandet är bindande i 1 år.
  • Ditt företag platsar inom någon av dem nämna kategorierna: Butik, salong, restaurang, café, hotell eller liknande verksamhet.
  • Du har en fungerande kortterminal för betalning med magnetremsa då presentkortet är ett plastkort som fungerar likt ett vanligt betalkort.
  • Du har ett registrerat företag och ha godkänd F-skatt.
  • Kostnad per inlöst kort i form av 2 % av värdet. Fakturering för de 2 %, som är en marknadsförings- och utvecklingsavgift, sker efter avslutad period.
  • Det är ingen anslutningsavgift till presentkortet – du får 1 år utan avgift (ordinarie kostnad 800 kr).
  • Du kommer enbart marknadsföras och synas i detta sammanhang och till kommunens anställda.
  • Halmstads kommun har rätt att neka aktör att ansluta sig om villkoren inte uppfylls.

Anmälningsformulär

Sista anmälningsdag är den 29 november 2020

Namn på företaget som vill ansluta sig

Kontaktperson
Kontaktperson
Besöksadress till företaget
Besöksadress till företaget
Faktureringsadress * (obligatorisk)
FaktureringsadressEventuellt referensnummer vid fakturering
Jag godkänner villkoren * (obligatorisk)
Jag godkänner villkoren

Ordinarie Citypresentkortet * (obligatorisk)
Jag är verksam i stadskärnan och är intresserad av att bli en del av Halmstads City och det ordinarie Citypresentkortet. Halmstads City tar kontakt med dig för vidare information om medlemskap. Läs mer på www.halmstadscity.se.
Ordinarie Citypresentkortet


Lagring av personuppgifter * (obligatorisk)
Lagring av personuppgifter

Vad händer efter du skickat in din anmälan?

Efter din anmälan kommer Destination Halmstad att kontakta dig för mer information. Vi kommer även att besöka din butik för att ansluta dina kortterminaler till presentkortet.

Kontakt

Vid frågor kontakta Destination Halmstad via Alexandra Kahts-Winje på telefon: 076‑698 57 02 eller E-post: gruppbokning@halmstad.se.