Tysk flagga
English
Swedish
Två går med shoppingkassar

INSPIRATION - Shoppingmys

ShopPing

Halmstad City

Stora torg med torghandel och folkvimmel är Halmstads hjärta. Härifrån har du en bra utgångspunkt för att lära känna staden och det är bara att shoppa loss. Längs gågator samsas butikerna med uteserveringar och många reser hit enbart för att shoppa i den trivsamma miljön. Den livliga stadskärnan bjuder på många överraskningar. Halmstadborna har god smak – och det märks på butiksutbudet. Här hittar du många personliga butiker där hyllorna är fulla av allt från vintage och second hand till catwalkens senaste succéer. Sök vidare bland shopping i centrum.

Besök gärna Halmstad Cityförenings webbplats för att få en överskådlig bild över vilka butiker som finns i city samt deras öppettider.

Loppmarknader

Att fynda och hitta unika varor är alltid kul och Halmstad har flertalet stora som små loppmarknader. För att få en översikt av de permanenta loppisarna rekommenderar vi att titta in under Shopping eller i vår evenemangskalender (välj kategori marknad) där tillfälliga loppmarknader syns.

Hallarna, Stenalyckan och Flygstaden

Hallarna är vårt inomhusköpcentrum beläget vid E6:ans södra påfart. Här finns allt från klädbutiker till inredning. I anslutning till Hallarna finns handelsområdet Stenalyckan med större butiker inom bland annat detaljhandel, bygg och sport.

Flygstaden är även det ett handelsområde med stormarknad samt större butiker inom bygg, sport och elektronik med flera.

 

Jag vill veta mer

Mer shopping i Halmstad.