Tysk flagga
English
Swedish
Två går med shoppingkassar

INSPIRATION - Shoppingmys

ShopPing

I Halmstad hittar du mycket bra shopping på lite olika ställen. De varierade butikerna i city erbjuder tillsammans med köpcentret Hallarna och handelsområdena Flygstaden och Stenalyckan allt du kan önska dig.

Halmstad City

Stora torg med torghandel och folkvimmel är Halmstads hjärta. Härifrån har du en bra utgångspunkt för att lära känna staden och det är bara att shoppa loss. Längs gågator samsas butikerna med uteserveringar och många reser hit enbart för att shoppa i den trivsamma miljön. Den livliga stadskärnan bjuder på många överraskningar. Halmstadborna har god smak – och det märks på butiksutbudet. Här hittar du många personliga butiker där hyllorna är fulla av allt från vintage och second hand till catwalkens senaste succéer. Sök vidare bland shopping i centrum.

Besök gärna Halmstad Cityförenings webbplats för att få en överskådlig bild över vilka butiker som finns i city samt deras öppettider.

Loppmarknader och gårdsbutiker

Att fynda och hitta unika varor är alltid kul och Halmstad har flertalet stora som små loppmarknader. För att få en översikt av de permanenta loppisarna rekommenderar vi att titta in under Göra -> Shopping eller i vår evenemangskalender (välj kategori marknad) där tillfälliga loppmarknader syns.

Köpcentrum

Hallarna

Hallarna erbjuder en bekväm shopping för hela familjen. Vid E6:ans södra infart till Halmstad ligger köpcentret med ett 80-tal butiker, restauranger och caféer – alla samlade under ett tak. Butiksutbudet är brett, här finns allt från mode och skönhet till caféer, matbutiker, systembolag och hotell. I anslutning till Hallarna Halmstad finns 1500 gratis parkeringsplatser som gör det enkelt att ta sig hit.

Mer information och inspiration hittar du på www.hallarna.se.

Flygstaden

Flygstaden köpcentrum är ett handelsområde i ständig utveckling. På Flygstaden, som ligger i västra Halmstad vid stadens flygplats, finns över 50 butiker. Inriktningen bland butikerna ligger främst på inredning, hus och hem samt sport och fritid, men det finns såklart även skor och kläder, elektronik och skönhetsprodukter. Utöver det finns även rikligt med gratis parkeringsplatseren, en veterinär, ICA Maxi och ett systembolag.

Stenalyckan

Stenalyckans handelsområde är ett långsmalt köpcentrum med 30 butiker som sträcker sig mellan den södra och mellersta (Östra) avfarten från E6:an till Halmstad. Här finns ett stort utbud av butiker och företag som tillsammans gör området komplett. Att Stenalyckan lockar många större, rikstäckande kedjor till sig beror såklart på det logistiska drömläget. Hit är det enkelt att ta sig från alla håll. Här finns gott om plats för att din inköpsrunda ska bli så smidig som möjligt.

 

Jag vill veta mer

Mer shopping i Halmstad hittar du i vår guide under fliken göra - > shopping. Här presenterar vi flera unika butiker..