Tysk flagga
English
Swedish
Påsk

påsk

I Halmstad förknippas ofta påsken med att uteserveringarna öppnar. Passa på att äta påskbord, gå på evenemang eller bara njuta av ledigheten. Vi har samlat några påskiga Halmstadtips till dig.

Wapnö gård kan du njuta av livet på landet med härlig påskmiddag. På Hotel Tylösand firas påsken bland annat med spa, nöjen och konst i världsklass. Dags att ta en tur med husvagnen? Hagöns camping har påskiga aktiviteter hela helgen: ansiktsmålning, pyssel, äggjakt, påskdisco med mera. Är det golfen som lockar så erbjuder Ringenäs golfklubb härliga påskpaket med påskbuffe. Passa på att stanna över en natt och njut av ditt sällskap nu när du är extra ledig. Många fler boende i olika former hittar du under bo hos oss.

Njut av naturen

Kring påsken vaknar naturen till liv. Passa på att upptäcka något av alla våra naturreservat, strosa längs en vandringsled eller ta en tur på cykeln. Våren är här!

Shopping och marknad

Är du shoppingsugen så får du inte missa Hallarnas och Halmstad Citys äggjakter. Hitta ett välfyllt guldägg och förgyll påsken! På Hallarna blir det även ansiktsmålning och pyssel, samt möjlighet att träffa 'Lilla kycklingen'. I city är det vårmarknad under fredagen. Även i city kan du få ansiktet målat, pyssla och gå tipspromenad. Här har du möjlighet att träffa påskaharen.

Fler shoppingtips

Restaurangbesök

Under påskhelgen kan det vara trevligt att samla familjen och gå ut på ett gemensamt restaurangbesök. Vi har samlat flera restauranger för dig att välja bland. Här kan du hitta din familjs favoritrestaurang. En del restauranger serverar även påskbord, till exempel Heagårds skafferi, Skepparstugan i Steinge och Tylöhus.

Evenemang under påsken

Alla evenemang under påsken hittar du i vår evenemangskalender. Här kan du söka på de datum du önskar för att se om det finns ett evenemang som passar dig.

Ett traditionsenligt påsktips i Halmstad är Cirkus Olympias påskcirkus.

Påsklov

Halmstads kommun samlar lovaktiviteter som är riktade till lovlediga skolbarn och skolungdomar. Prova en ny sport, pyssla, spela musik, dansa, baka något gott eller gå en skrivarkurs valen är många.