Handla för Halmstad

I tuffa tider är det viktigare än någonsin att vi sluter samman. För Halmstad. Våra butiker, caféer och restauranger möter just nu utmaningar utan dess like, och det finns mycket du kan göra. Handla i Halmstad, både för att unna dig själv och för att stötta våra företag.

Varje dag kommer nya kreativa lösningar som gör just detta möjligt. På sidorna nedan samlar vi så många tips som möjligt så att du kan Handla för Halmstad!

Sidorna fylls på löpande med fler tips. Vill du också synas här? Fyll i vårt anmälningsformulär så lägger vi till ditt företag!

Tapas med ett ritat hjärta ovanpå

Take away

Hämta och få hemlevererat tillagade rätter, lokala råvaror och härliga jultallrikar.

Inslagna paket mot en träbakgrund

Presentkort

Se vilka presentkort som finns i Halmstad. Vissa kan du även få hemskickade.

Kläder, väska, bilar och skor mot en träbakgrund

Shoppingservice

Hämta och få hemlevererat varor från butiker runt om i hela Halmstad.

Grön vågig linje

Din insats räknas

Den här vintern är ingenting som vanligt. Vi alla tvingas tänka om i vardagen. Vi kan inte göra det vi önskar, vi får göra det vi kan. Vi saknar att träffa nära och kära, eller att bara göra sånt vi tycker är roligt. Livet är inte enkelt.

Samtidigt kämpar Halmstads butiker, caféer och restauranger för sin överlevnad. De kämpar för att i framtiden kunna erbjuda det som vi tycker är roligt, det som skapar livskvalitet.

Våra företag i Halmstad har gjort allt de kan för att du ska kunna sätta guldkant på din tillvaro och skapa vintermys mitt i pandemin. De har skapat mängder med kreativa lösningar som du kan ta del av.
Vad sägs exempelvis om shoppingservice där du kan hämta upp dina julklappar utanför butiken?
Eller take-away-kassar från din favoritrestaurang med meny som du själv får sätta ihop när du kommer hem? Det finns många alternativ för att unna dig något gott, samtidigt som du handlar tryggt och säkert.
Och det du gör, hjälper till att rädda jobb för butikspersonal, att rädda entreprenörers livsverk och drömmar. Du kan bidra till att skapa framtidstro. Det du gör, gör skillnad.

Så handla med hjärtat. Handla för Halmstad.

Tack för ditt stöd!

5 tips på vad du kan göra:
1. Handla take away, presentkort eller med shoppningservice!
2. Berätta om detta för människor i din närhet. Det är en schysst grej på flera sätt!
3. Tagga #HandlaförHalmstad på sociala medier och berätta om din insats!
4. För att få mer tips, följ @destinationhalmstad, @halmstadcity och @hallarna och inte minst dina favoriter bland butiker, caféer och restauranger.
5. Håll avstånd. Håll ut. Men sprid så mycket kärlek det går! Det behöver vi alla just nu.

Mer inspiration och guider

Mer av Halmstad