Gör mer av mötet med upplevelsepaket

Hos oss på Halmstads Teater finns ett helhetstänk! Vi skapar möten för människor och alla sinnen. Vi vill att du ska få möjlighet att uppleva mer när ni möts hos oss. Något som ger energi. Som skapar minnen att ta med sig hem.

Varför inte avsluta mötesdagen med en show, stand up eller föreställning? Eller välj bland färdigpaketerade upplevelsepaket som vi erbjuder i samarbete med lokala aktörer som verkligen kan sin sak. Kontakta oss så ser vi till att du får hjälp att skräddarsy ett upplägg som passar dig och dina mötesdeltagare. 

Coronas påverkan på möten

Vi på Halmstads Teater följer och anpassar oss efter myndigheternas råd och restriktioner gällande Corona, Covid-19. Det innebär ett maxantal på 50 personer när det gäller fysiska sammankomster. Möten hos oss genomförs på större ytor och med ”varannan stol” för att skapa nödvändig distans. Städrutinerna är naturligtvis uppdaterade. Du ska kunna känna dig trygg med att vi jobbar för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för ditt möte.

Föreställning på scen. Publik äter mat vid bord.

Foto: Anders Sällström

Kombinera ditt möte med en föreställning

Teater, musik, komik och show

Avsluta dagens möte med en härlig föreställning eller show tillsammans. Innan den börjar kan ni ta en promenad i vårt vackra Halmstad, kanske mingla med mat i foajén eller äta en bit mat på någon av stans restauranger. Här hittar du aktuella evenemang på Halmstads Teater.
Pris per person, beroende på föreställning.

Halmstads Lunchteater

Lunchteater är en lunch som du kombinerar med underhållning här på Halmstads Teater. Det är alltså både gott och väldigt trevligt! Ditt möte kan du lägga antingen före eller efter. Eller varför inte bjuda in till en avväpnande affärslunch. Det är garanterat ett roligare sätt att göra affärer och mötas på. Se aktuellt lunchteaterprogram.
Pris 320 kronor per person.

Händer som håller fram en kaffekopp

Foto: Mostphotos, Sirinarth Mekvorawuth

Kombinera mötet med en dryckesprovning

Kaffeprovning

Njut av en härlig kaffeprovning på I´m Coffee. Här rostar, maler och paketerar de sina noga utvalda bönor till utsökt kaffe. Dessa bönor kommer från den egna plantagen i Guinea i västra Afrika. Provningen varar cirka 1,5–2 timmar. Max 30 personer per provning.
Pris mot förfrågan.

Vin- och ölprovning

Lär dig om vinets historia och bli kunnig i smaker, druvor och distrikt tillsammans med en sommelier hos Bistro Jarlen, restaurangen i teaterhuset. Vi kan även hålla till i teaterns foajé. Gruppens storlek avgör. I Halmstad finns duktiga mikrobryggerier som kan erbjuda ölprovning om så önskas.
Pris från 200 kr per person.

Champagneprovning

Samla ihop gruppen och lär er om champagnens spännande historia, druvsorter, jordmån, klimat och blandning. Det blir garanterat en njutningsfull stund.
Pris från 295 kr per person.

Del av statyn Europa och tjuren

Europa och tjuren på Stora torg

Kombinera mötet med en konstpromenad på stan

Highlights – den snabba konstpromenaden

Boka in en konstvandring där ni får uppleva Halmstads mest kända offentliga konstverk som exempelvis Pablo Picassos kvinnohuvud, Carl Milles Europa och Tjuren. Promenaden är omkring 2 kilometer och tar ca 30 minuter.
Pris från 800 kr per grupp.

Grand Tour – den vetgiriga konstpromenaden

Upplev Halmstads rika utbud av offentlig konst under en variationsrik konstpromenad. Konst är ett självklart inslag i staden med tre hjärtan. Guiden tar er runt i stan och ni upplever verk av Pablo Picasso, Carl Milles, Lena Cronqvist och Carolina Flalkholt. Varje visning är unik och utgår från guidens eget urval. Promenaden är 3 kilometer och tar ca 60 minuter.
Pris från 1000 kr per grupp.

Halmstad slott vid ån Nissan

Halmstad slott

Kombinera möte med en historievandring

Historiska berättelser som föreläsning

Vi har mycket intressant historia att dela med oss av! Välj mellan ”Skånska kriget och Karl XIs förvandling”, ”Fredsdrottningen Ulrika Eleonora”, ”Jag vägrade att följa order – en berättelse om Andra världskriget”, ”Hoppets ljusa strimma – ett socialt engagemang” och till sist ”Freden i Knäred”. Plats på Halmstads Teater.
Pris från 2500 kr per grupp.

En spännande historisk stadsvandring – live eller digitalt

Halmstads licensierade guider tar med er på en spännande historisk stadsvandring. Om så önskas bär guiderna 1500- eller 1600-talskostym. Ni får bland annat se St. Nikolai kyrka, skulpturer av Walter Bengtsson, Fattighuset, Norre port och 91an Karlsson. Guidning kan också utföras med buss i Halland. Vid sämre väder kan guiderna erbjuda er en digital stadsvandring i bild och film på plats här på Halmstads Teater.
Pris från 2500 kr per grupp.