Digitala möten

Vi gillar fysiska möten. Det är oöverträffat. Men när verkligheten ställer till det kan vi erbjuda nya lösningar. Som livesändning och möjligheten att kombinera fysiska och digitala möten.

Möten – på nya sätt

Möten ska vara enkla och givande. Trenden med livesändning av möten är här för att stanna. Men vi kan även erbjuda möjligheten att kombination fysiska och digitala möten. En fördel med digitala möten är att det rent geografiskt når så många fler. I samband med livesändning får du som mötesarrangör även tillgång till en sparad länk, dels som dokumentation och dels för att kunna dela med de som inte kunde närvara.

Digital utrustning

Vi på Halmstads Teater har både tekniken och tekniker för att skapa bra digitala möten. När du exempelvis hyr Stora salongen kan vi dessutom hjälpa till med att skapa ljus- och ljudshow som lyfter ditt möte till något extra ordinärt. Oavsett om det är digitalt eller fysiskt. Eller i kombination.

Välkommen att boka ditt möte

Tillsammans utvecklar vi dina mötesmöjligheter. Om vi följer myndigheters rekommendationer, tvättar händerna, ser till att hålla godkänt mellanrum och antal fysiska deltagar, och är rädda om varandra så finns alla förutsättningar för att vi kan mötas.

Kontakt

Kontakta oss för priser på mötespaket och specialevent. Skicka en förfrågan via vårt bokningsformulär, ring eller mejla oss på 035‑13 73 90 eller konferens@halmstadsteater.se