Tid att njuta

Att besöka en teater är som att kliva in i en annan värld. Här finns utrymme för nya upplevelser och intryck. Kom gärna i god tid så att du och ditt sällskap i lugn och ro kan ta något gott att dricka i Teaterbaren, mingla runt och njuta av den unika konst som finns här på Halmstads Teater. Entrédörrarna öppnar en timme före föreställningen. Varmt välkommen!

När ska jag vara på plats

Entrédörrarna öppnar en timme innan föreställningen, då är du hjärtligt välkommen. Senast 20 minuter innan föreställningen börjar bör du vara på plats så du hinner hänga in ditt ytterplagg i garderoben och hitta din sittplats i tid.

Njut av mat och dryck innan föreställningen

Teaterbaren öppnar en timme innan föreställningen. Passa på att ta något gott att dricka, och kanske något litet gott tilltugg till det. Vill du äta på restaurang kan vi tipsa om att Bistro Jarlen Länk till annan webbplats. ligger vägg i vägg med Halmstads Teater.

Dessutom finns det gott om trevliga restauranger på gångavstånd till teatern. Utbudet är brett; sushi, thai, fine dining, husmanskost, italienskt, pizza, hamburgare och mycket mer. Restaurangtips för alla smaker hittar du hittar du i restauranglistan nedan och på destinationhalmstad.se. Länk till annan webbplats.

Restauranglista

Listan nedan hämtas från Google My Business och visar restauranger med ett avstånd på max 1000 meter från Halmstads Teater.

Restaurang Yoss

$$

817 omdömen

Hummër Grill och Bar

$$$

483 omdömen

Pinchos

$$

1084 omdömen

Texas Longhorn

$$

652 omdömen

Fridolfs krog

$$$

481 omdömen

Enjoy

$$

361 omdömen

Verona restaurang and Bar

$$

774 omdömen

Lotus

$$

1481 omdömen

Pio

$$$

528 omdömen

Cyrano Halmstad

$$

586 omdömen

Franz Bistro & Bar

128 omdömen

Mezzo - Libanesisk Restaurang Halmstad

$$

381 omdömen

Angelini Halmstad

25 omdömen

The Bulls

$$

1350 omdömen

Best of India - Indisk Restaurang Halmstad

165 omdömen

King Grill, Halmstad

67 omdömen

Restaurang Chiang Mai

$$

109 omdömen

Venezia 1984

$$

292 omdömen

Takenaka Sushi

$$

480 omdömen

Söderfamiljen

$$

528 omdömen

Gå en konstrunda på teatern

Halmstads Teater är rikt utsmyckad med konst. Det berömda konsnärskollektivet Halmstadgruppen introducerade surrealismen i Sverige. Hos oss kan du se flera av deras unika verk, dessutom specialgjorda för teatern. Låt blicken vandra utmed väggarna och lyft den mot taket. Njut!