Tid att njuta

Att besöka en teater är som att kliva in i en annan värld. Här finns utrymme för nya upplevelser och intryck. Kom gärna i god tid så att du och ditt sällskap i lugn och ro kan ta något gott att dricka i Teaterbaren, mingla runt och njuta av den unika konst som finns här på Halmstads Teater. Entrédörrarna öppnar en timme före föreställningen. Varmt välkommen!

När ska jag vara på plats

Entrédörrarna öppnar en timme innan föreställningen, då är du hjärtligt välkommen. Senast 20 minuter innan föreställningen börjar bör du vara på plats så du hinner hänga in ditt ytterplagg i garderoben och hitta din sittplats i tid.

Njut av mat och dryck innan föreställningen

Teaterbaren öppnar en timme innan föreställningen. Passa på att ta något gott att dricka, och kanske något litet gott tilltugg till det. Vill du äta på restaurang kan vi tipsa om att Bistro Jarlen Länk till annan webbplats. ligger vägg i vägg med Halmstads Teater.

Dessutom finns det gott om trevliga restauranger på gångavstånd till teatern. Utbudet är brett; sushi, thai, fine dining, husmanskost, italienskt, pizza, hamburgare och mycket mer. Restaurangtips för alla smaker hittar du hittar du i restauranglistan nedan och på destinationhalmstad.se. Länk till annan webbplats.

Restauranglista

Listan nedan hämtas från Google My Business och visar restauranger med ett avstånd på max 1000 meter från Halmstads Teater.

Restaurang Yoss

$$

702 omdömen

Harrys

$$

935 omdömen

Restaurang Jarlen

$$

357 omdömen

Fridolfs krog

$$$

437 omdömen

STATIONSGATAN44 - Mat & Bar

135 omdömen

Cyrano Halmstad

$$

510 omdömen

Texas Longhorn

$$

575 omdömen

The Bulls

$$

1247 omdömen

Hummër Grill och Bar

$$$

417 omdömen

Pinchos

$$

1012 omdömen

Resturang & Bar Norre Port

$$

426 omdömen

Trattoria La Pizza

$$

563 omdömen

il grillo - wine & tales

144 omdömen

Chalenius & Fredins

41 omdömen

Söderfamiljen

$$

467 omdömen

Angelini Halmstad

13 omdömen

Mr Vinck

$$

379 omdömen

Folkparksgrillen

$$

189 omdömen

Pio

$$$

469 omdömen

Takenaka Sushi

$$

450 omdömen

Gå en konstrunda på teatern

Halmstads Teater är rikt utsmyckad med konst. Det berömda konsnärskollektivet Halmstadgruppen introducerade surrealismen i Sverige. Hos oss kan du se flera av deras unika verk, dessutom specialgjorda för teatern. Låt blicken vandra utmed väggarna och lyft den mot taket. Njut!