Information gällande Covid-19

Halmstads Teater informerar i samband med Coronaviruset, COVID-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Från och med den 9 februari 2022 har regeringen och Folkhälsomyndigheten beslutat att lätta på restriktioner, allmänna råd och rekommendationer gällande covid-19. För Halmstads Teater innebära detta att vi kan öppna upp och genomföra föreställningar och möten utan begränsningar. Fortfarande gäller:

  • Stanna hemma om du känner dig sjuk
  • Är du ovaccinerad bör du undvika trängsel och stora folksamlingar inomhus.

Har du frågor om vad som gäller vid ditt besök? Välkommen att kontakta oss.

Mer om hur Covid-19 påverkar Halmstads Teater

Hänt på teatern under nedstängningen

Under nedstängningen våren 2021 satsade Halmstads Teater bland annat på att bli duktiga på digitala mötesmöjligheter. Numera finns en studio i Festsalen som möjliggör så kallade hybrida möten. Ett antal personer kan delta på plats samtidigt som många fler kan vara med digitalt. Vill du veta mer om möten ber vi dig att mejla till konferens@halmstadsteater.se. Frågor kring föreställningar: info@tourist.halmstad.se om du är privatperson. Är du arrangör så mejlar du info@halmstadsteater.se.

Under nedstängningen har vi även renoverat flera ytor så som loger med mera.

Vad gäller för möte?

Från och med den 9 februari 2022 har regeringen och Folkhälsomyndigheten beslutat att lätta på restriktioner, allmänna råd och rekommendationer gällande covid-19. För Halmstads Teater innebära detta att vi kan öppna upp och genomföra möten och föreställningar utan begränsningar. Fortfarande gäller:

  • Stanna hemma om du känner dig sjuk
  • Är du ovaccinerad bör du undvika trängsel och stora folksamlingar inomhus.

Digitala, fysiska och hybrida möten

Hur vill ni mötas? Fysiskt på plats, digitalt eller en kombination av båda? På Halmstads Teater kan ni enkelt kombinera det fysiska mötet med digitalt deltagande, så kalalt hybridmöte.

Frågor

Biljettköpare

Till dig som köpt biljett till någon av våra föreställningar kommer information gå ut via mejl eller telefon för vad som gäller om din föreställning ställs in eller flyttas. Alla frågor kring föreställningar maila info@tourist.halmstad.se om du är privatperson.

Arrangör föreställning

Alla frågor kring föreställningar maila info@halmstadsteater.se om du är arrangör.

Möte

För svar på förfrågningar av och kring möten ber vi dig maila direkt till konferens@halmstadsteater.se.

Vid inställt eller flyttat evenemang

Har ditt evenemang blivit inställt eller flyttat, kommer Ticketmaster att skicka mail med alla upplysningar du behöver. Du behöver inte göra något. Mer information från Ticketmaster hittar du här.

Vid sjukdom

Om du planerar att besöka oss men känner sjukdomssymptom som hosta, andningssvårigheter och/eller feber ska du stanna hemma samt kontakta sjukvården 1177 även fortsättningsvis.

Tyvärr är det ingen återlösen på biljetter vid sjukdom såvida du inte har tecknat ett avbeställningsskydd. Det går dock bra att sälja biljetterna vidare. På Ticketmaster finns en samlingssida med vanliga frågor om Ticketmasters event och Coronaviruset Covid-19. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Halmstads kommuns informationssida

Halmstads kommun har sammanställt en enkel och överskådlig informationssida om coronaviruset och covid-19 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Kommunen samverkar med länsstyrelsen och andra myndigheter i regionen. Folkhälsomyndighetens rekommendationer följs.

Ring upplysningsnumret 113 13 om du har frågor

Har du frågor om coronviruset covid-19 kan du ringa det nationella informationsnumret 113 13. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt.

Mer information om Coronaviruset finns på Folkhälsomyndighetens webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.