Joel Alme

  • Musik och konserter
lördag 19 november 2022, 19.30–21.00
Halmstads Teater - Festsalen

Tidigare i höstas släpptes Joel Almes nya album ”Sköt er själva så sköter jag inte mitt”. En skiva som enhälligt hyllats av kritiker landet runt som en av de senaste årens absolut bästa svenska skivor.

Joel är nu ute på en stor sverigeturné och med några konserter i ryggen väljer vi nu att flytta konserterna till andra lokaler för att säkerställa bästa möjliga upplevelse för publiken i en sättning i linje med materialets intima natur.

Du som köpt biljett sedan tidigare behöver inte göra något - biljetten gäller automatiskt till den nya lokalen.

Välkomna 19/11-2022 kl 19.30

Joel Alme är tillbaka med singeln ”Ge mig nåt som ger mig nåt” – nya albumet ”Sköt er själva så sköter jag inte mitt” kommer 7 oktober. Samtidigt är det nu klart att det blir en efterlängtad turné till hösten. Klangfull, melankolisk och melodisk folkrock som den bara kan låta i händerna på Joel Alme. ”Ge mig nåt som ger mig nåt” är första smakprovet från det nya albumet ”Sköt er själva så sköter jag inte mitt” som släpps 7 oktober. Joel Alme om låten: – Vi brukade ofta spela ’That Summer Feeling’ av Jonathan Richman med mitt första band för typ 20 år sen. Älskar den låten men det är nog först nu jag fattar den, man måste ju ha skaffat sig lite minnen innan dom kan börja jaga en. Den här låten handlar om just det och att säga hejdå till en värld som aldrig mer kommer tillbaka men vara glad att den ändå har funnits.

Efter tre engelskspråkiga och två svenskspråkiga skivor släpper Joel Alme den 7 oktober sitt sjätte album ”Sköt er själva så sköter jag inte mitt”. Under sommaren följer Alme med som support på Lars Winnerbäcks stora utomhusarenaturné över hela Sverige och i höst väntar en turné. Den 19 november kommer Joel Alme till Halmstads Teater.

Föreställningen vara 90 minuter utan paus.

Åldersgräns 13 år, barn under angiven ålder får följa med i målsmans sällskap.

Biljetter: Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se

Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center, en fri ledsagare/rullstol Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center.

________________________

Viktig information!

Konserten med Joel Alme flyttas till Festsalen.

Viktig information!

Konserten med Joel Alme flyttas till Festsalen.

Kontakt och plats

Plats: Halmstads Teater - Festsalen