Teaterklubben – Monica And The Explosion & West Coast Backbeat Orchestra

  • Musik och konsert
lördag 11 juni 2022, 21.00–22.00
Halmstads Teater

Monica and The Explosion är Monica Welander en svensk punk rock 'n' roll artist och singer songwriter som satsat på en internationell karriär. Monica and The Explosion har sedan debutalbumet släpptes 2007 turnerat frekvent runt om i världen, som soloartist eller med band. Monica and The Explosion är en engagerande och energisk live-akt med låtar i ett högt tempo och texter med attityd. Soundet beskrivs bäst som "jukebox punk" - akustisk punk rock 'n' roll med attityd. Sedan debutalbumet släpptes har ytterligare tre album getts ut alla inspelade i Storbritannien med väletablerade brittiska punkrockmusiker. Fullständig biografi, recensioner, gigs, musik och mer besök web: www.monicaandtheexplosion.com

Westcoast Backbeat Orchestra

Westcoast Backbeat Orchestra är ett 7-mannaband från Varberg och Falkenberg som spelar Ska. Musikstilen uppfanns på Jamaica i början av 60-talet. Musiken var då ett lokalt svar på amerikansk RnB och Soul. Som vanligt gjorde Jamaicanerna sin version på detta och vi gör vår version på deras version… Svängig musik att dansa, sitta, hoppa, umgås eller bara vara till, musik som svänger, kränger och slänger.

Ska, reggae, soul och stomp flyger förbi under tiden du släpper lös dina ben och armar till de förföriska baktaktsrytmerna.

Ingen åldersgräns.

Föreställningen längd ca 60 min utan paus.

Dörrarna och serveringen öppnar upp en timme innan föreställningen börjar.

Det är begränsat antal platser med luftig möblering, som styrs av hur sällskapen ser ut.

Biljetter

Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se

Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Kontakt och plats

Plats: Halmstads Teater
Arrangör: Halmstads Teater