Tysk flagga
English
Swedish
Shoppar i centrum

Shopping

I Halmstad hittar du mycket bra shopping på lite olika ställen. De varierade butikerna i city erbjuder tillsammans med köpcentret Hallarna och handelsområdena Flygstaden och Stenalyckan allt du kan önska dig. Mer shoppinginspiration i Halmstad.

Steninge Glashytta

Se när hyttmästaren Magnus blåser glas. Eller varför inte prova själv?

Magnus har sedan barndomen drömt om att få blåsa glas. Efter en naturvetenskaplig gymnasieutbildning och militärtjänst bar det äntligen av mot glasskolan i Orrefors. Under två års tid växte kunskaperna inom så vitt skilda områden som glasblåsning, glasslipning, glas- och konsthistoria, formgivning och den kreativa processen däremellan.

Magnus har genom åren arbetat med en handfull formgivare inom Kosta Boda, gjort specialuppdrag beställda av olika kommuner och företag samt utsmyckningen av vigselrummet på Arlanda flygplats.

Steninge glashytta liggernumera i Vilshärad.

Blås ditt eget glas

Tillsammans med Magnus har du möjlighet att blåsa ditt eget glas. Färg och form bestämmer du själv och du ges utrymme att designa vad du vill blåsa: skål, glas, vas, kula eller kanske något helt annat. Med lite hjälp och handledning får du blåsa, färga och forma din egen glaskreation. Du kommer att känna värme, koncentration och skaparglädje – det är en helt unik känsla att blåsa glas!

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-51919

E-postadress
info@steningeglashytta.se

Webbsida
www.steningeglashytta.se/

Hitta hit

Besöksadress
Vilshäradsvägen 2
31041 Gullbrandstorp

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.