Tysk flagga
English
Swedish
Shoppar i centrum

Shopping

I Halmstad hittar du mycket bra shopping på lite olika ställen. De varierade butikerna i city erbjuder tillsammans med köpcentret Hallarna och handelsområdena Flygstaden och Stenalyckan allt du kan önska dig.

Halmstad city

Stora torg med torghandeln och folkvimlet är Halmstads hjärta. Härifrån har du en bra utgångspunkt för att lära känna staden och det är bara att börja shoppa loss. Längs gågatorna samsas butiker med uteserveringar och många reser hit enbart för att shoppa i den trivsamma miljön. Den livliga stadskärnan bjuder på många överraskningar. Halmstadborna har bra smak – och det märks på butiksutbudet. Här hittar du många personliga butiker där hyllorna är fulla av allt från vintage och second hand till catwalkens senaste succéer.

Mer information och inspiration hittar du på www.halmstadscity.se

Hallarna

Hallarna erbjuder en bekväm shopping för hela familjen. Vid E6:ans södra infart till Halmstad ligger köpcentret med ett 60-tal butiker – alla samlade under ett tak. Butiksutbudet är brett, här finns allt från mode och skönhet till caféer, matbutiker, systembolag och hotell. I anslutning till Hallarna Halmstad finns 1500 gratis parkeringsplatser som gör det enkelt att ta sig hit.

Mer information och inspiration hittar du på www.hallarna.se.

Flygstaden

Flygstaden köpcentrum är ett handelsområde i ständig utveckling. På Flygstaden, som ligger i västra Halmstad vid stadens flygplats, finns över 50 butiker. Inriktningen bland butikerna ligger främst på inredning, hus och hem samt sport och fritid, men det finns såklart även skor och kläder, elektronik och skönhetsprodukter. Utöver det finns även rikligt med gratis parkeringsplatseren, en veterinär, ICA Maxi och ett systembolag.

Stenalyckan

Stenalyckans handelsområde är ett långsmalt köpcentrum med 30 butiker som sträcker sig mellan den södra och mellersta (Östra) avfarten från E6:an till Halmstad. Här finns ett stort utbud av butiker och företag som tillsammans gör området komplett. Att Stenalyckan lockar många större, rikstäckande kedjor till sig beror såklart på det logistiska drömläget. Hit är det enkelt att ta sig från alla håll. Här finns gott om plats för att din inköpsrunda ska bli så smidig som möjligt.

Loppmarknader och gårdsbutiker

Att fynda och hitta unika varor är alltid kul. I Halmstad finns ett flertal av stora som små loppisar och loppmarknader. För att få en översikt av de permanenta loppmarknaderna rekommenderar vi att titta in under göra->shopping. Tillfälliga loppmarknader hitter du i vår evenemangskalender under kategorin marknad.


Halmstad Marincentrum

I den mysiga marinbutiken hittar du allt du behöver för ett aktivt båtliv.

I hyllorna står allt från fotogenlampor och hampa till bottenfärg, kläder, skor och modern marinelektronik. Varor som inte finns hemma beställs omgående, oftast med leverans inom ett par dagar. Centrumet samarbetar med de ledande leverantörerna inom den marina fackhandeln.

Halmstad Marincentrum är även en fullständig marina. Verkstaden utför reparationer av såväl motorer, skrov och rigg. Här servas och repareras alla typer av båtmotorer och Centrumet är dessutom en auktoriserad återförsäljare för Volvo Penta, Yanmar och Steyr Motor. Det utförs även av- och påmastning samt vajerpressning och upptagning samt sjösättning ombesörjes. Subliften klarar motor- och segelbåtar med mast, på en vikt av upp till 12 ton.

På Marincentrumet kan du vinterförvara din båt i varm eller kall hall och du har möjligheten att få vinteruppläggningen anpassad efter dina individuella behov. I lokalerna förvaras både båtar, husbilar, husvagnar och motorcyklar.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-21 46 50

E-postadress
halmstad-nautic@telia.com

Webbsida
www.halmstadmarincentrum.se

Hitta hit

Besöksadress
Fiskaregatan 30
30238 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta