Tysk flagga
English
Swedish
Shoppar i centrum

Shopping

I Halmstad hittar du mycket bra shopping på lite olika ställen. De varierade butikerna i city erbjuder tillsammans med köpcentret Hallarna och handelsområdena Flygstaden och Stenalyckan allt du kan önska dig. Mer shoppinginspiration i Halmstad.

Halmstad Marincentrum

I den mysiga marinbutiken hittar du allt du behöver för ett aktivt båtliv.

I hyllorna står allt från fotogenlampor och hampa till bottenfärg, kläder, skor och modern marinelektronik. Varor som inte finns hemma beställs omgående, oftast med leverans inom ett par dagar. Centrumet samarbetar med de ledande leverantörerna inom den marina fackhandeln.

Halmstad Marincentrum är även en fullständig marina. Verkstaden utför reparationer av såväl motorer, skrov och rigg. Här servas och repareras alla typer av båtmotorer och Centrumet är dessutom en auktoriserad återförsäljare för Volvo Penta, Yanmar och Steyr Motor. Det utförs även av- och påmastning samt vajerpressning och upptagning samt sjösättning ombesörjes. Subliften klarar motor- och segelbåtar med mast, på en vikt av upp till 12 ton.

På Marincentrumet kan du vinterförvara din båt i varm eller kall hall och du har möjligheten att få vinteruppläggningen anpassad efter dina individuella behov. I lokalerna förvaras både båtar, husbilar, husvagnar och motorcyklar.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-21 46 50

E-postadress
halmstad-nautic@telia.com

Webbsida
www.halmstadmarincentrum.se

Hitta hit

Besöksadress
Fiskaregatan 30
30238 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta