Tysk flagga
English
Swedish
Halmstad Turistbyrås lokal


TUrista Hemma 20 maj 2018

Anmäl ditt besöksmål nu!

InfoPoint i Halmstad


Turista Hemma har blivit en uppskattad vårtradition i Halmstad och många tar tillfället i akt att lära känna sin stad lite bättre. Nu laddar vi upp inför ännu en dag fylld med nya möten och upplevelser och bjuder därför in dig, ditt besöksmål och alla Halmstads invånare till 2018 års Turista Hemma, söndagen den 20 maj kl. 11-17.

Vad är Turista Hemma?

Turista Hemma syftar till att på hemmaplan marknadsföra och visa upp Halmstads utbud av upplevelser, attraktioner, boendeanläggningar, restauranger och caféer med mera. Detta görs genom att vi tillsammans bjuder in halmstadborna in till ett ”öppet hus” där de får möjlighet att besöka och upptäcka din verksamhet.

Vår vision är att alla som bor i och runt Halmstad ska bli mer medvetna om och stolta över det som finns att se, göra och uppleva här. Halmstadborna är de bästa ambassadörerna och det är därför värdefullt att visa dem vad staden och besöksnäringen har att erbjuda.

Hur fungerar Turista Hemma?

Under Turista Hemma ska halmstadborna få uppleva något alldeles extra, något som lockar dem att turista här hemma. Därför ska alla deltagande besöksmål erbjuda något speciellt denna dag, ett extra bra erbjudande eller en lockande aktivitet, valet är helt upp till er.

I samband med Turista Hemma arrangeras det en tävling för alla besökare. Tävlingen går ut på att besöka minst fem deltagande besöksmål och för varje besök få en markering i sitt tävlingsformulär. Vid fem markeringar deltar de i tävlingen och har chans att vinna priser från de deltagande besöksmålen. Som medverkande besöksmål bidrar ni därför med en valfri vinst till tävlingen.

Vad ingår i anmälningsavgiften?

I anmälningsavgiften ingår gemensam marknadsföring i form av tryckmaterial som flyers, affischer och programblad, annonsering i Hallandsposten och Halmstad 7-dagar, annonsering på Halmstad Tourist Centers biljettfickor under våren 2018, synlighet på E6:an-skyltarna samt information och kampanjer på Facebook och destinationhalmstad.se. Utöver detta ingår en skylt som alla deltagande företag placerar synligt vid sin anläggning dagarna innan arrangemanget. Anmälningsavgiften ligger på 1 200 kronor, men om anmälan görs innan den 1 januari 2018 tar du del av vår boka tidigt-rabatt och betalar endast 1 000 kronor. Anmälningsavgiften faktueras i samband med genomförandet. Priserna är exkl. moms 25 %.

Sista anmälningsdag är 28 januari 2018.