Tysk flagga
English
Swedish


10 tips inför bordtennis-VM

Funderar du på att köpa biljett till bordtennis-VM i Halmstad 29 april-6 maj? Här kommer 10 tips som kan hjälpa dig på vägen till en oförglömlig VM-upplevelse!

  1. Köp biljett i förväg! Då kan du vara säker på att kunna se VM den dagen du önskar. Det finns ännu gott om biljetter kvar, men det kan bli slutsålt vissa dagar. Köp din biljett online eller på Halmstad Tourist Center.

  2. Heja på Sverige i gruppspelet! Alla de bästa länderna spelar från dag ett i VM, inklusive Sverige. Gruppspelet pågår 29 april-2 maj. Om du vill vara säker på att få se Sverige ska du köpa biljett under dessa dagar. Här hittar du hela spelprogrammet.

  3. Kom ihåg klämdagarna! Tisdag den 1 maj är en röd dag och många har dessutom ledigt på måndagen den 30:e som är valborgsmässoafton. Dessa dagar kan passa extra bra för att kunna se bordtennis hela dagen!

  4. Din biljett gäller hela dagen – i alla hallar! Bordtennis-VM spelas i tre divisioner, i tre olika hallar, från kl. 10.00 till cirka 22.00 på kvällen. Din biljett ger tillgång till alla matcher i alla hallar hela dagen och det är fri sittning (detta gäller om du har en ABC-biljett, BC-biljetter gäller endast i hall B och C).

  5. Det finns boende till alla! Letar du boende under VM. Det finns massor av bra alternativ – allt från enklare hotellrum till vandrarhem, campingstugor, lägenheter och stugor. Här och här kan du hitta boendealternativ i Halmstad.

  6. Håll koll på din biljett! Tänk på att du kommer behöva spara din biljett under hela dagen om du önskar att lämna arenan och sedan gå in igen. För att kunna gå in igen måste du först ”scanna ut” din biljett vid utgången och därefter “scanna in” när du önskar återvända. Biljetten är en värdehandling och ersätts ej.

  7. Ta med hela familjen! Bordtennis-VM är ett familjevänligt evenemang, därför har vi tagit fram prisvärda familjebiljetter som gäller för två vuxna och två barn (3-18 år). Dessa kostar från 800 kronor.

  8. Lämna bilen hemma om du kan! För att lätt och smidigt ta dig till Halmstad Arena rekommenderar vi att du tar bussen, som går från centrala Halmstad och stannar vid hållplatsen ”Halmstad Arena Arenahallen”. För dig som cyklar finns gott om parkering.

  9. Håll koll på blixten! Du får gärna fotografera under matcherna, men absolut inte använda blixt på kameran eller mobiltelefonen eftersom det stör spelarna.

  10. Det är alltid först till tre som gäller! Varje lagmatch spelas i först till tre vunna singelmatcher. Maximalt spelas alltså fem matcher i matcherna. Varje enskild match spelas i först till tre vunna set. Det är först till elva som gäller i seten. En match kan pågå i allt ifrån en till tre timmar.


Följ oss i sociala medier:

Facebook: @wttc2018halmstad
Instagram: @wttc2018halmstad
Hemsida: wttc2018halmstad.com