Tysk flagga
English
Swedish
Händer som formar ett hjärta
Kristian Karlsson
Pingsspelare som slår på boll

World Table Tennis Championships 2018

Den 29 april - 6 maj 2018 spelas LIEBHERR World Team Table Tennis Championships i Halmstad Arena.

Paris, Shanghai, Tokyo, Moskva, Kuala Lumpur – Halmstad! Aldrig någonsin tidigare har ett världsmästerskap i bordtennis spelats i en stad av Halmstads storlek, men våren 2018 är det dags. Den 29 april till 6 maj kommer Sveriges största idrottsevenemang och det största någonsin i Hallands historia arrangeras i Halmstad Arena. 72 damlag och 72 herrlag från 100 olika nationer beräknas delta, 25 000 besökare väntas, 120 länder sänder live till 350 miljoner TV-tittare.

Senast ett världsmästerskap i bortennis arrangerade i Sverige var 1993 och då var Göteborg värdstad. Arrangörer av mästerskapet är Destination Halmstad, Svenska Bordtennisförbundet och Internationella Bordtennisförbundet, som tillsammans kommer skapa ett unikt mästerskap i absolut världsklass i värdstaden Halmstad – Welcome to the Next Level!

Köp biljetter

Köp dina biljetter i förväg! Då kan du vara säker på att kunna se VM den dagen du önskar. Köp din biljett online eller på Halmstad Tourist Center.

Vanliga frågor

För att underlätta för dig som besökare har vi samlat de vanligaste praktiska frågorna från kring att gå på bordtennis-VM på Hamstad Arena.

We Love Ping Pong

Under bordtennis-VM kommer det även att vara fullt aktiviteter i centrala Halmstad. När programmet för Stora torg är spikat presenteras det här.

Loggotyp för bordtennis-VM 2018

Officiell sida

Här hittar du allt sportslig information om mästerskapet LIEBHERR World Table Tennis Championships 2018

Res till Halmstad

Det är lätt att resa till vår vackra stad med bil, tåg, flyg eller buss och när du är här är allt nära.

Boende i Halmstad

En god natts sömn är viktig för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Halmstad har ett brett utbud av hotell, charmiga pensionat, privata stugor, vandrarhem och bed & breakfasts.

Bli volontär

Ett evenemang av denna storlek går inte att genomföra utan engagerade och duktiga volontärer. Till bordtennis-VM i Halmstad kommer omkring 400 volontärer behövas.

Upplev mer på plats

Passa på att upplev mer av vad Halmstad har att erbjuda. Önskar du hjälp och tips? Hör av dig till Halmstad Tourist Center. Telefon: 035-120200, e-post: info@tourist.halmstad.se eller besök oss på Köpmansgatan 20 i city.

VM-guide

Här hittar du allt det sportsliga som du behöver veta kring bordtennis-VM. Se spelschema, lottning, vem som är medaljfavorit, läs om hur en match går till med mera.

Följ oss gärna i sociala medier:
Facebook: @wttc2018halmstad
Instagram: @wttc2018halmstad
Hemsida: wttc2018halmstad.com