Tysk flagga
English
Swedish
Bordtennis - World Team Championships 2018


Evenemang - det är alltid något på gång i Halmstad!

I Gyllene Tiders hemstad avlöser festligheterna varandra. Under hela juli spirar feststämningen redan när solen står högt på himlen; after beach på Solgården i Tylösand är minst sagt en klassiker. Hallandsgården bjuder på allsång och på Kafé Rotundans lilla scen i Norre Katts park uppträder både musiker och poeter. Under internationella Gatuteaterfestivalen och Kulturnatten är hela stan en skådeplats. På Halmstads Teater fylls salongen med förväntansfull publik. Programmet är fullspäckat med teater, revy, musik, opera, dans och musikal. På Halmstad Arena gör de större evenemangen inom idrott, show och mässor besök. Titta i vår evenemangskalender och hitta ett evenemang som passar dig.

Söker du även evenemang som arrangeras på äldreboenden eller mindre aktiviteter hittar du även dessa på halmstad.se.

Registrera ett nytt evenemang i evenemangskalendern / almanackan

Ladda ner evenemangsblad
Evenemang i Halland
Turista Hemma 21 maj

Bryan Adams - Exposed

Alla känner vi till rockstjärnan och låtskrivaren Bryan Adams, men hur många vet att han även är en framgångsrik och flerfaldigt prisbelönt fotograf?
The PhotoGallery visar hans fotografier på Slottsmöllan i Halmstad januari –april 2018, i lokalt samarbete med Destination Halmstad.

Utställningen ”Exposed” kommer att visa Bryan Adams modefotografering som varit publicerad i världens mest kända modetidningar. ”Exposed” innehåller bland annat bilder på vänner, kollegor och andra personligheter som Bryan Adams har fotograferat. Bland dessa återfinns Kate Moss, Ben Kingsley, Michael Jackson, Morrissey, Amy Winehouse och Louise Bourgeois.

Kontaktinformation

Plats
The PhotoGallery

Adress
Södravägen 41, Halmstad

E-postadress
info@tourist.halmstad.se

Datum och tid

2018-01-20 - 2018-04-30
Tis, Ons, Tor, Fre, Lör, Sön
11:00 - 15:00