Tysk flagga
English
Swedish


HALMSTADKORTET

Med Halmstadkortet är det lätt att uppleva Halmstad! Nedan kan du se de erbjudanden som ingår under de 48 timmar som kortet gäller.

Mjellby Konstmuseum

Fri entré till Mjellby Konstmuseum (en person)

Upplev svensk och internationell konst på Mjellby Konstmuseum strax utanför Halmstad. Här visas skiftande utställningar med allt från samtidskonst till modernism. Här finns också en viktig del av den svenska konsthistorien i Halmstadgruppens samling.

Halmstad Arena Bad

Fri entré till Halmstad Arena bad (en person)

Halmstad Arena Bad är ett av Sveriges största äventyrsbad. Här finns allt från vattenrutschbana, vattenpist, vildfors, strömkanal, bubbelzon och pool till separata hopp-, motions- och aktivitetsbassänger. Dessutom rymmer badet en friskvårdsavdelning med gym samt ett badcafé.

Fri kollektivtrafik

Hallandstrafiken

Halmstadkortet ger dig fri kollektivtrafik i 48 timmar inom Halmstads stadstrafik. Kortet måste hållas mot kortläsaren ombord på bussen, samt vara ifyllt på baksidan för att vara giltigt.

Fri parkering zon gul

Fri parkering

Med Halmstadkortet parkerar du fritt på parkeringar märkta med Zon 3 Gul, se kartbild. Observera: För att parkeringskortet ska var giltigt måste bilens registreringsnummer, datum och tid vara ifyllt med bläckpenna samt vara placerat väl synligt utifrån i framrutan. Destination Halmstad tar inte ansvar för felparkeringar.
Shoppingerbjudanden

Shoppingerbjudanden

Med Halmstadkortet får du ta del av fantastiska shoppingerbjudanden i Halmstad. I stadskärnan finns ett stort utbud av butiker. Att strosa längs gågatorna är ett trivsamt nöje. Butikerna är många och flera av dem hittar du bara här.


Köp ditt Halmstadkort här