Tysk flagga
English
Swedish
Golfpar gör high five
Golfspelare med ryggen mot kameran
Tre golfspelare
Golfanläggning
Golfspelare
Shoppaden kvinnor längs gata
Golfanläggning

Golfhuvudstaden Halmstad

Varje år kommer tiotusentals golfare hit för att njuta av härliga golfrundor i varierande naturskön miljö. Här väntar dig 153 golfhål och 8 olika golfanläggningar som alla erbjuder en unik upplevelse.

Golfhuvudstaden är en perfekt destination för dig som golfare. Låt ditt spelhumör bestämma om du söker mästerskapsutmaning, lantligt lugn på naturskön inlandsbana eller kustnära golf. Våra anläggningar erbjuder dig stora valmöjligheter. Banornas karaktär, längd och antal hål varierar stort. Du når samtliga golfbanor inom 15 minuter från stadskärnan. Närheten gör att du enkelt kan kombinera golf med sevärdheter, restaurangbesök och naturupplevelser.

Golfpaket

Boka paket, greenfee med mera på Golfhuvudstadens webbplats.

After Golf på Halmstadvis

Halmstad erbjuder en stor variation av matupplevelser och evenemang efter golfrundan. Du kan välja att bo på golfbanan, inne i stadskärnan nära shopping eller utmed stranden. Oavsett val är golfen alltid nära dig. Må gott, vakna utsövd och laddad för en ny golfrunda på någon av Golfhuvudstadens attraktiva anläggningar.

Ett besök i Golfhuvudstaden är bekvämt. Här får du uppleva högkvalitativ golf, oavsett om du är nybörjare eller inbiten golfare. En kul aktivitet med familjen, en träningsresa eller en weekendresa med kompisgänget, det avgör du. Och saknar du utrusning finns sådan att hyra på flera av våra anläggningar.

 

Våra golfanläggningar

Halmstad Golfarena

Halmstad Golfklubb - topprankad

Förstklassig golfanläggning med två topprankade banor, mästerskapsbanan och södra banan - en dold pärla.

hgk.se

Ringenäs Golklubb

Ringenäs Golfklubb - havsnära

Strandnära läge med vacker havsutsikt. 27 hål, hotell och möjlighet till spontanspel på
9-hålsbanan.

rigk.se

Haverdal Golfklubb

Haverdals Golfklubb - mysig

Mysig och naturskön golfbana med seaside-karaktär, passar såväl nybörjare som elit. Arrangörsklubb av både nationella och internationella tävlingar.

haverdalsgk.se

Holm Golfklubb

Holms Golfklubb - lantlig

Stadsnära golfbana med stora greener och breda fairways. Lantligt lugn där varje hål är som ett eget rum.

holmsgk.se

Halmstad Golfklubb

Halmstad Golfarena - unik

En unik arena utsedd till Sveriges bästa träningsanläggning i härlig skotsk linksanda. Många golfutmaningar med äventyrsgolf,
9-hålsbana och en blivande 400kvm stor träningshall för närspel.

golfarenan.se

Halmstad Tönnersjö Golfklubb

Halmstad Tönnersjö Golfklubb - naturskön

Naturskön golfanläggning med vackra ekar och glittrande vattendrag. En artonhålsbana med intressanta höjdskillnader och en niohålsbana som är öppen för alla.

tonnersjogolf.se

Flygstaden Golfklubb

Flygstaden Golfklubb - stadsnära

Mycket stadsnära golfbana minuter från centrala Halmstad och ett stenkast från flygplatsen. Niohålsbana med par 30, öppen för alla.

flygstadensgolfklubb.se

Strandtorp Golfklubb

Strandtorp Golfklubb - strandnära

Trevlig niohålsbana av parkkaraktär i utkanten av centrala Halmstad, öppen för alla. Banan ligger på ett underlag av sandjord vilket skapar förutsättning för en lång golfsäsong.

strandtorpgolf.se