Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Gröningen - Handikappbad

En handikappanpassad badplats vid Östra stranden.

Badplatsen är utformad i samarbete med handikapporganisationer och tillgodoser alla behov. I servicebyggnaden finns WC, omklädningsrum samt duschar med liggplats. Dessutom finns ramper och trappor ner i vattnet, hjälpmedel på gräsytorna och rullstolar för badande.

Vid badväder från mitten av juni till mitten av augusti är badet bemannat av en badvärd. Kolla på flaggan för att se om Gröningen är bemannad. Hissad flagga betyder att den är det, halad flagga betyder att den inte är det.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-12 02 00

E-postadress
info@tourist.halmstad.se

Hitta hit

Besöksadress
Västervallvägen
30240 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta