Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Snorkelleden i Svärjarehålan

Upptäck livet under vatten på Hallands första snorkelled!

Här kan du snorkla bland de vackra blås- och sågtångsruskorna som skapar en undervattenskog med rikt djurliv. Utmed snorkelleden hittar du skyltar som guidar dig och ger information om några av de vanligaste arterna som du kan stöta på. Skyltarna är fastskruvade på betongfundament med handtag att hålla i när du läser på skylten under vattnet.

All snorkling sker på egen risk. Tänk på att ha uppsikt över varandra och snorkla gärna två och två. En broschyr om snorkelleden finns att hämta på Halmstad Turistbyrå.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-12 02 00

E-postadress
info@tourist.se

Hitta hit

Besöksadress
Tylösand
30102 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta