Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

MINIstuds

Gympa för föräldrar med mindre barn.

MINIstuds är en förälder-barn-verksamhet som inriktar sig mot gymnastik. Det finns ett 40 kvadrat meter stort gymparum med mjuka mattor och redskap som är perfekt för att göra kullerbyttor, rulla, klättra, hoppa och mysa. Med härliga färger, former, bollar och fantasi fångas alla barns intresse.

Några övningar görs i grupp och när ni känner att det är dags för en paus kan ni fika i fikarummet. Fika med kaffe och te, smörgåsrån, frukt m.m. ingår i kostnaden. Vid fint väder kan ni även hålla till på gräsmattan utanför.

Kontaktinformation

Telefonnummer
072-3083111

E-postadress
linda@ministuds.se

Webbsida
www.ministuds.se

Hitta hit

Besöksadress
Olofsdalsvägen 10
30241 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta