Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Japans Golfbanor

Minigolf i lummig miljö från 1947.

Japans Golfbanor är en av Sveriges äldsta och mest anrika minigolfbana. Här finns två 18-hålsbanor, en gammal och en ny. En paus kan du ta med glass från glasskiosken, i pizzerian vid golfbanorna eller i spelhallen, där det finns flipper och arkadspel.

Minigolfbanorna på Japan har ett annorlunda underlag som består av gummimattor. Med detta material är det lättare att städa banan och torka den efter det har regnat. Rena banor är Japans signum och minigolfspelarna uppskattar det.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-21 38 79

E-postadress
info@japansbangolf.com

Webbsida
www.japansgolf.com

Hitta hit

Besöksadress
Södra Badvägen 53
30260 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta