Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Golfhuvudstaden

Golfparadiset på västkusten!

Halmstad är Sveriges golfhuvudstad och erbjuder därmed många valmöjligheter när det gäller att välja den rätta banan. Variationen av banornas karaktär, längd och antal hål är stor – låt ditt spelhumör bestämma om du söker mästerskapsutmaning på Halmstad GK, en naturskön runda på Haverdals GK eller något helt annat på en av de andra golfklubbarnas anläggningar.

Med tio unika golfanläggningar, som i genomsnitt bara ligger 10 min från Halmstads stadskärna, hinner du uppleva högkvalitativ och mer varierande golf än någon annanstans i Sverige. Alternativen för dig som nybörjare eller inbiten golfare är många och utbudet av dig som vill prova på golf eller ha en kul aktivitet med familjen är unikt. Golf är ett bra sätt för ung och gammal att har roligt och umgås sida vid sida. Skulle du inte ha en egen utrustning finns sådana att hyra på många av anläggningarna.

Ett besök i Golfhuvudstaden är bekvämt. Du kan välja att bo på golfbanan, inne i stadskärnan nära shopping eller utmed stranden. Oavsett val är golfen alltid nära dig. Samtidigt har du alltid nära till Halmstads utbud. Halmstad är den lilla staden med det stora utbudet.


Boka paket, greenfee med mera på Golfhuvudstadens webbplats.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-12 02 00

E-postadress
info@golfhuvudstaden.se

Webbsida
www.golfhuvudstaden.se

Hitta hit

Besöksadress
Köpmansgatan 20
30242 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.