Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Nolltrefem - kulturhus för unga

Nolltrefem är ett hus med kulturinriktning för dig mellan 15-25 år.

Prova replokaler, testa danssalen, lyssna på livemusik eller var med i någon kreativ verkstad. Det finns också gym, dans, film och foto, design och mycket mera. Receptionen är hjärtat i huset, där du även har möjlighet att ta en fika, träffa dina vänner eller andras vänner, låna spel eller lyssna på scenframträdanden.

På Nolltrefem har du möjlighet att vara med och påverka innehållet i huset. Huset bygger på ditt engagemang och din delaktighet. Alla dina idéer och din kreativitet tas tillvara!

Kontaktinformation

Telefonnummer
076 - 10 37 290

E-postadress
ulrika.rehnfors@halmstad.se

Webbsida
www.halmstad.se/nolltrefem

Hitta hit

Besöksadress
Fredsgatan 2
30246 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.