Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Solgården

Utomhuskonserter och After Beach precis intill Tylösandstranden - hela sommaren lång.

Det blir inte mer svensk sommar än Tylösand. Det är något med miljön, omgivningarna, havet och människorna här. Alla känslor kommer på en och samma gång, sköljer över dig som en våg från havet. Här finns en av Sveriges vackraste stränder, nästan en mil lång. Maten och drycken smakar lite bättre, barnen är lite gladare och människorna lite roligare.

After Beach på Hotel Tylösand är ett begrepp. Varje dag, med start sen eftermiddag, är det fullt ös på Solgården då dagens After Beachband gör entré på scenen. En självklar avslutning på en härlig dag på stranden.

Sugen på att uppleva en konsert utomhus? Se årets utbud på Tylösands webbplats.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-305 00

E-postadress
info@tylosand.se

Webbsida
www.tylosand.se

Hitta hit

Besöksadress
Tylöhusvägen
30273 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.