Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Lekplatsen vid hembygdsgården

Ett paradis för barn!

Nybyggd hinderbana, rutschkana, vanliga gungor, kompisgunga, karusell i miniformat eller hästen Bronco som aldrig står stilla – det finns mycket barnen kan välja på. För de mindre finns sandytor med fjädergunga, bakbord och flodhästen Harry, som de kan krypa in och klättra på.

På asfaltytan runt lekytorna kan barnen cykla, köra på ”guppgatan” och tanka på bensinmacken. Bänkar med bord och grillplats finns placerade i anslutning till lekplatsen och på gräsytan finns en pulkabacke och en hinderbana.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-12 02 00

E-postadress
info@tourist.halmstad.se

Hitta hit

Besöksadress
Östra järnvägsgatan, Getinge
30575 GETINGE

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.