Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Linnéparkens lekplats

Lekplatsen erbjuder mycket klättring i olika former och i centrum står ett stort klätternät där barnen kan testa sina gränser.

Lekplatsen vänder sig särskilt till barn i åldrarna 5-12. På klätterleken Mizar kan de både skruva på, balansera, klättra och glida. På snurrskulpturerna kan barnen experimentera med rörelser och kroppens tyngdpunkt. Gungor finns för alla åldrar och runt omkring lekplatsen finns gott om sittplatser med bord. För de som föredrar lagsporter finns det ett minifotbollsmål och en streetbasketplan på asfalt.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-12 02 00

E-postadress
fo@tourist.halmstad.se

Hitta hit

Besöksadress
Gamletullsgatan
30224 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.