Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Tallviks lekplats

Lekplats utmed Prins Bertils stig, i slutet på Långenäsvägen i Stenhuggeriet.

Tallviks lekplats invigdes i juni 2012 och består av två delar med varsitt tema. På den öppna delen har lekplatsen inspirerats av havet och där består underlaget av gjuten gummimatta i olika färger istället för traditionell sand. Underlaget är tillgänglighetsanpassat, då det gör det enklare för alla att kunna nå och nyttja lekplatsen. Här finns också gungor, klätterställning, och en stor båt med många lekmöjligheter.

Lekplatsens skogstema hittar ni inne bland tallarna, där det finns en hinderbana med lekutrustning av naturmaterial. Här kan barnen träna balans och motorik. I anslutning till lekplatsen finns gott om bord och sittplatser där ni kan återhämta er från alla aktiviteter.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-12 02 00

E-postadress
info@tourist.halmstad.se

Hitta hit

Besöksadress
Långenäsvägen
30240 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.