Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Trönninge ängar

Se vadare, gäss, änder och många andra intressanta fåglar!

Trönninge ängar består till största del av betesmark, buskage i vissa delar av området och en mindre skogsdunge. Från fågeltornet har du utsikt över det mesta av betesmarken och den intill liggande våtmarken. Alldeles i kanten av våtmarken finns ett gömsle för att kunna se fåglar på riktigt nära håll. Härifrån ser du även in i de båda gamla biodammarna på motsatt sida våtmarken. För att ostört se ut över biodammarna kan du även använda det skärmskydd som finns på taket till den tidigare reningsverksbyggnaden.

Vid gömslet finns parkering samt toalett och information om området. Det finns även en mindre parkering vid fågeltornet. Trönninge ängar kan i princip besökas året runt.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-12 02 00

E-postadress
info@tourist.halmstad.se

Webbsida
www.halmstad.se/upplevagora/parkernaturochstrander/natur/fagelskadning.1141.html

Öppettider 2013-08-26 - 2015-08-26
Mån, Tis, Ons, Tor, Fre, Lör, Sön
00:00 - 23:59

Hitta hit

Besöksadress
Trönninge ängar
30265 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.