Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Halmstad Golfarena

Golfanläggning för alla med upptäckarlust!

Det är inte svårt att förstå varför vackra Halmstad Golfarena utsetts till Sveriges bästa träningsanläggning. De oändliga möjligheterna till lekfull träning av alla tänkbara golfslag under lättsamma former gör det till en riktig lekplats för golfspelare. Alla är välkomna, golfproffs såväl som rena nybörjare och även de som aldrig ens varit på en golfbana.

Den 365 meter långa rangen har målgreener som ligger mellan 60 och 250 meter från utslagsplatserna. Här kan du slå från både vanligt gräs och konstgräs och välja vindriktning genom att slå från Solsidan eller Havssidan.

Allra roligast har man på de banor som finns här: 9-hålsbanan där de åtta fåren sköter ruffklippningen, Himalayas (18 hål) för puttning och Chip- och puttbanan där de kortaste slagen måste slås med finess.

I Arenahuset finns intima hotellrum, ett mysigt café med bar, en sommarrestaurang och ett nyrenoverat proffsgym. Du behöver alltså inte vara sysslolös! Vare sig du vill golfa, relaxa eller träna så har du redskapen runt hörnet. Golfarenan är verkligen för alla - inte bara golfare. Det spelar ingen roll om du är proffs på touren eller om du inte upptäckt golfen ännu – här utvecklas du som du vill och i din egen takt. 

Vintertid ändrar anläggningen skepnad och erbjuder välbesökt längdskidspår.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-241 19 20

E-postadress
info@golfarenan.se

Webbsida
www.golfarenan.se

Hitta hit

Besöksadress
Strandlida 464
30591 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta