Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare


Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet.

Halmstad Golfarena

Golfanläggning för alla med upptäckarlust!

Det är inte svårt att förstå varför Golfarenan utsetts till Sveriges bästa träningsanläggning. De oändliga möjligheterna till lekfull träning av alla tänkbara golfslag under lättsamma former gör arenan till en riktig lekplats för golfspelare.

Utmana familjen på Himalayas eller gå en runda på 9-hålsbanan medan de minsta leker i den spännande lekparken. Andra spelområden är den populära Chip & Putt banan samt den nyttiga närspelsbanan. På rangen kan du välja mellan att slå med eller mot vinden. Här finns något för alla!

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-241 19 20

E-postadress
info@golfarenan.se

Webbsida
www.golfarenan.se

Hitta hit

Besöksadress
Strandlida 464
30591 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta