Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Segling - Halmstad segelsällskap

Är du intresserad av att prova på att segla? Halmstad segelsällskap gör det möjligt!

Segelsällskapet samlas varje tisdagskväll för att köra en träningskappsegling runt fyra möjliga banor i bukten. Det är här det finns möjlighet för dig att få följa med. Här körs med så kallad omvänt LYS, vilket betyder att de som har lägst mätetal startar först. Den som är först i mål vinner och efter målgången blir det prisutdelning i klubbhuset.

Syftet med tisdagsseglingarna är att alla, nybörjare som erfarna, ska få träning i att hantera sin båt och att kunna mäta sina krafter mot andra. Idag finns alla typer av båtar med, från Sea Cat med LYS 0,92 till J133 med LYS 1,40. Här är alla välkomna att prova!

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-21 76 53

E-postadress
halmstads.segelsallskap@telia.com

Webbsida
www.hss1910.nu

Hitta hit

Besöksadress
Småbåtsgatan 3
30290 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.