Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Hästupplevelser

Turridning, åka häst och vagn eller bara upplevelser i naturen? På Skallinge Gård i Simlångsdalen är allt möjligt.

Endast 28 km från Halmstad erbjuds turridning, häst och vagn samt boende i en timmerstuga.

Det finns olika turridningar. Skogsritt i skritt sker i gårdsegna skogen. Turen tar cirka 1 timme, men beräkna hela upplevelsen på 2 timmar. Det får bara vara en nybörjare per tur. För vanare ryttare finns längre turer, även i andra gångarter, och då rids i cirka 2-2,5 timmar. Häst och vagn finns för olika antal personer.

Timmerstugan är på 24 kvadratmeter, 4 bäddar, fri från el och färskt vatten hämtas ur en egen brunn på gården. Du sover antingen i sovsäck, egna lakan eller hyrda lakan. Vid stugan finns ett utedass med sjöutsikt och på gården finns gästtoalett, dusch och tvättmaskin samt eluttag för att ladda din mobil. För att ta en paus från hästarna kan du hyra en liten båt och fiska i sjön eller ån; det ingår i stugpriset.Kontaktinformation

Telefonnummer
035-720 47

E-postadress
cahom.se@gmail.com

Webbsida
www.skallingegard.net

Hitta hit

Besöksadress
Skallinge Gård 810
31038 Simlångsdalen

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.