Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Prins Bertils stig

En spännande tur väntar längs Prins Bertils stig - en härlig upplevelse av natur och kultur längs en 18 km lång kustled som börjar vid Halmstads slott och slutar i Möllegård.

En spännande tur väntar längs Prins Bertils stig - en härlig upplevelse av natur och kultur längs en 18 km lång kustled som börjar vid Halmstads slott och slutar i Möllegård. Stigen är avsedd för unga och gamla, för vandrare och joggare, för rullstolsburna, barnvagnar och hundar. Vid arbetet med Prins Bertils stig har stor vikt lagts vid framkomlighet för rörelsehindrade. Hela stigen är dock ej tillgänglig för rörelsehindrade p g a bergsknallar.

Klicka här för att ladda hem karta över PrinsBertils stig.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-12 02 00

E-postadress
info@tourist.halmstad.se

Hitta hit

Besöksadress
Ascherbergsgatan 1
30102 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta