Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Hylteslingan - cykelled

Hylteslingan för dig in i ett annorlunda Halland, en del av landskapet som fortfarande är relativt okänd och outforskad. Spåret passerar genom kuperad terräng i ett sjö- och skogsrikt landskap.

Hylteslingan går utmed Nissan, en av våra halländska åar, in i gränsland där den gamla riksgränsen mot Danmark en gång gick. Att färdas längs Nissadalen är en riktigt fin naturupplevelse med vackra utsiktspunkter på vägen mot de stora skogarna och fiskesjöarna. Det är lite grann av en äventyrsled. Länet Halland visar upp sig i sin fulla bredd och du måste som cyklist ta i lite grann. Hylteslingan börjar och slutar i Halmstad. Längs vägen finns flera olika övernattningsmöjligheter.

För råd och tips, kontakta gärna Turistbyrån, 035-12 02 00.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-12 02 00

E-postadress
info@tourist.halmstad.se

Hitta hit

Besöksadress
Halland
30102 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.