Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Nordic wellness

Här är träningen enkel, variationsrik och inspirerande.

På Nordic wellness erbjuds träning för alla åldrar och nivåer utifrån dina förutsättningar och önskemål. Det finns allt inom den senaste gruppträning såsom yoga, pilates, cykel, aerobic, samt kondition och styrketräning. Upplev en fräsch och rymlig anläggning, engagerad personlig service och, för dig som behöver, barnpassning i Miniklubben.

Under sommaren kan du även köpa turistkort. Passa på och koppla av i den härliga spaanläggningen med t.ex. massage eller olika ansiktsbehandlingar.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-18 19 90

E-postadress
info@formfriskvard.com

Webbsida
www.formfriskvard.com

Hitta hit

Besöksadress
Storgatan 28-30
30243 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.