Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Halmstad Äventyrsland

Flera olika temaparker med spännande upplevelser för hela familjen.

Dinosaurieparken med ett fyrtiotal dinosaurier i naturlig storlek är Sveriges största. Här kan barn och vuxna göra arkeologiska utgrävningar av dinosaurieskelett och mycket annat. Andra temaparker som väcker nyfikenhet och fantasi är Indian- och Piratlandet med lek bland båtar och piratfort; Sagoparken med rörliga sagofigurer, där alla som vill kan bli en del av sagan; Miniland med välkända byggnader i formatet 1:25 och Lådbilslandet med motordrivna lådbilar.

Karusellparken med 14 karuseller bjuder på trevliga och hissnande åkturer för hela familjen. Här finns bland annat vattenrutschbanor (glöm inte badkläderna!), 5-kampstävlingar och många andra roliga och spännande lek- och lärredskap för de mindre. I glassbaren kan ni dessutom göra egen glass, olika restauranger erbjuder god mat och det finns många fina picknickställen.

Varje timme hämtar Äventyrståget dig kostnadsfritt från Halmstad centrum (Stora torg – Brogatan vid Åhléns) och alla attraktioner ingår i entrébiljetten. Missa inte nöjet för hela familjen!

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-10 84 60

E-postadress
halmstad@aventyrslandet.se

Webbsida
www.aventyrslandet.se/

Hitta hit

Besöksadress
G:a Tylösandsvägen 1
30293 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta