Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Strandtorp Golfklubb

Klubben ligger i vacker omgivning vid Östra stranden i Halmstad och bjuder till golf på ett utmärkt underlag i form av sandjord.

             

Erfaren golfare eller nyfiken nybörjare? Den slopevärderade 9-hålsbanan med parkkaraktär är öppen för alla. För att spela på här behövs inget grönt eller gult kort. Dock måste de som har handicap 36+ eller inget handicap alls ha med sig en fadder. Är du nybörjare rekommenderas även att du går en nybörjarkurs eller att du spelar med en erfaren golfare som visar dig runt.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-13 06 90

E-postadress
kansli@strandtorpgolf.se

Webbsida
www.strandtorpgolf.se

Hitta hit

Besöksadress
Sommarvägen, Östra Stranden
30102 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.