Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Halmstad Aktivitetscenter

Halmstad Aktivitetscenter är perfekt för skolresan, kick-off med företaget, svensexan eller möhippan, äventyr på släktträffen eller en oförglömlig dag med familjen.

För att vara framgångsrik på Aktivitetscentern måste ni samarbeta och samtidigt ha roligt. I varje cell finns en eller flera problem och utmaningar som ni löser med hjälp av kreativitet och samarbetsförmåga i grupper om 3-5 personer. Ibland är det bra att kunna klättra och klänga, i andra fall hjälper bra bollsinne. Det finns utmaningar för små och smidiga likväl stora och starka. Fixar ni problemet kan ni håva in den poäng som cellen motsvarar.

Allt styrs av elektronik, rörelsedetektorer, fotoceller och annan teknik. Lampor och ljud ger signaler som visar hur ni har klarat problemen. Ni väljer själva vilken cell ni vill göra ett försök i och ni kan börja om hur många gånger som helst. Varje cell har dock en tidsbegränsning.

I anslutning till äventyrscellerna finns garderob med låsbara skåp och ett café där ni kan pusta ut och koppla av.


Kontaktinformation

Telefonnummer
035-21 47 00

E-postadress
halmstad@arosfortet.se

Webbsida
www.aktivitetscenter.nu

Hitta hit

Besöksadress
Slottsmöllans Företagscentrum
30231 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.