Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Vilshärads Fotbollsgolfbana

Fotbollsgolf går ut på att med så få sparkar som möjligt få ned en fotboll i ett grävt hål. Det låter enklare än det är!

På banan finns 18 hål. Varje bana är cirka 30-120 meter lång och innehåller hinder som bollen måste passera. Att ta sig runt alla 18 hål tar cirka 1,5-2 timmar och är ett utmärkt träningspass för att öva din precision. Att spela fotbollsgolf är roligt i alla åldrar och en aktivitet för hela familjen, kompisgänget, företaget, svensexan eller möhippan.

Behöver ni en paus finns en grillplats samt sittplatser under tak och catering kan ordnas. En handikapptoalett finns 100 meter bort.

Kontaktinformation

Telefonnummer
0708-25 92 78

E-postadress
info@vilsharadsfotbollsgolf.com

Webbsida
www.vilsharadsfotbollsgolf.com

Hitta hit

Besöksadress
Storegård
31041 Gullbrandstorp

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta