Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Yoump trampolinpark

Yoump trampolinpark är en sport- och nöjesarena för hela familjen! Kliv in i en värld där gravitationslagen har upphört att existera och känn den totala rörelsefriheten i en lokal med trampoliner från vägg till vägg.

Yoump är en nöjespark för hela familjen med visionen att inspirera fler till ett aktivt liv genom rolig träning. Barn, tonåringar och föräldrar kan här få en gemensam upplevelse där alla kan vara med och ha roligt tillsammans, oavsett ålder och motionsnivå. När du behöver pusta ut eller fylla på med energi, kan du slå dig ner i caféet.

Här finns stora uppblåsbara luftkuddar, hopptorn, trampoliner i olika former, spökbollsplaner och mycket mer, man behöver absolut inte vara något gymnastikproffs.

Yoump välkomnar studssugna gäster alla dagar i veckan!

Kontaktinformation

Telefonnummer
02172000

E-postadress
info@yoump.se

Webbsida
yoump.se

Hitta hit

Besöksadress
Kundvägen 6
30241 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta