Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet.

Rent a Bike

Cykeluthyrning Halmstad Hyr cykel i Halmstad och upplev staden på ditt sätt. Vi hyr ut en mängd cykelmodeller i olika storlekar och prisklasser.

Vi erbjuder kvalitetscyklar från TREK. Vi har valt ut ett par olika basmodeller för olika ändamål, så att du ska kunna välja den cykel som passar just dig. Vi ordnar allt inom cykel åt dig, dina gäster eller företaget. Cyklarna vi hyr ut passar många olika ändamål och vi har stadscyklar, cityhybrider, touringcyklar i alla storlekar.

Du kan även få kartor och förslag på cykelturer. Vi visar småvägarna längs vattnet och pekar ut de trevligaste caféerna och viktigaste sevärdheterna.

 

Foto: Patrik Leonardssn

 

 

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-21 22 23

E-postadress
info@rentabikehalmstad.se

Hitta hit

Besöksadress
Stationsgatan 58
30250 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta