Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Surflektioner i Halmstad, vågsurf

Upplev Halmstad med oss på Namasea Surfskola. Vi erbjuder surflektioner och uthyrning av surf och SUP-brädor. Allt blir roligare på en bräda!  

Namasea är Alex och Josefin. Surfing för oss är något alldeles speciellt. Att få glida fram på en våg och känna havet röra sig under fötterna är en underbar känsla. Vi vill visa för andra att surfa i Sverige och framförallt i Halmstad kan vara det roligaste som finns och därför bestämde vi oss för att starta Namasea surfskola i Halmstad. Hoppas vi ses i vattnet!

 Om du är intresserad av en surflektion eller av att hyra utrustning så når du oss på vår hemsida eller enklast ringa oss!

 Priser och mer information om lektioner osv. finns på hemsidan!

 Vi finns på Facebook och Instagram!

https://www.facebook.com/Namaseasurfskola/

https://www.instagram.com/namaseasurfskola/

 

Kontaktinformation

Telefonnummer
0736593209

E-postadress
info@namaseasurfskola.se

Webbsida
www.namasea.se

Hitta hit

Besöksadress
Hantverksgatan
30232 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta