Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Freemovr Summer Camp

Rörelse, gemenskap och glädje – Det är vad vi kommer att erbjuda alla träningssugna barn och ungdomar i sommar

Du kommer att lära dig grunderna i alla Free Movement Sports som Freerunning och Parkour, Tricking, Freejumping och Trampoliner, Cheerleading samt Street Workout. Freemovr Summer Camps är ett läger för dig som är mellan 6-15 år och älskar rörelse och glädje. Camps kommer att pågå måndag till fredag under veckorna 27-33.

Priser:

Halvdagscamp: kl 09-12 (deltagare 6-8 år) 995 kr Mellanmål ingår. Tänk på att det inte är tillåtet att ta med mat/fika/dryck in på anläggningen.

Heldagscamp:  kl 09-15 (deltagare 9-15 år) 1495 kr Lunch och mellanmål ingår. Tänk på att det inte är tillåtet att ta med mat/fika/dryck in på anläggningen.

 

Kontaktinformation

Telefonnummer
0104831680

E-postadress
halmstad@freemovr.com

Webbsida
www.freemovr.com/boka-summer-camp-halmstad/

Hitta hit

Besöksadress
Stormgatan 10
30260 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta