Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Tylösand Beachcenter

Stand Up Paddle vid Tylösands strand.

Testa på en mysig paddlingstur på havet. Både nybörjare och mer avancerade SUP’ers är välkomna. Du får lära dig grunderna för paddel, svängteknik och säkerhet innan den cirka 1,5 timmars tur börjar.

Det finns även grupp-paddling med instruktör, men här krävs att ni har testat innan. Alla samlas, byter om och ger sig direkt ut på vattnet. Turen tar 1 – 1,5 timmar. Ni paddlar en runda åt det håll vindriktningen tillåter och avnjuter förhoppningsvis en fantastisk solnedgång. Tempot är lugnt men inga instruktioner ges. Alla håller dock ihop och ingen behöver paddla ensam. Ett roligt sätt att avnjuta Tylösand på sommarkvällar.

Mer information hittar du på Tylösand Beachcenter.

 

 

 

 

Kontaktinformation

Telefonnummer
0764029783

E-postadress
info@tylosandbeach.com

Webbsida
www.tylosandbeach.com

Hitta hit

Besöksadress
Tylösand strand
30273 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta