Föreningsbiljetter – F17 För-EM

Passa på att, tillsammans med ditt lag, uppleva världselitfotboll på hemmaplan. Till hösten spelas F17 För-EM i Falkenberg, Varberg, Halmstad och Ängelholm. Ett smakprov inför UEFA F17 EM 2020länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som spelas i samma värdstäder.

Om F17 För-EM

Redan i september har du möjlighet att få en försmak av Pia Sundhages F17-landslag på Örjans Vall i Halmstad. 11–18 september spelas nämligen ett För-EM i Falkenberg, Varberg, Halmstad och Ängelholm. Se de sexfaldiga världsmästarna Tyskland, topplagen USA och Spanien och så klart våra svenska tjejer göra upp i ett mästerskap på hemmaplan.

Föreningserbjudande

Som förening har ni ett fördelaktigt biljetterbjudande. För att ta del av erbjudandet för matchen mellan Sverige och Tyskland, som spelas på Örjans vall i Halmstad den 14 september 2019, vänligen fyll i formuläret nedan. För att ta del av erbjudandet till någon av de andra värdstädernas matcher, vänligen följ länken för respektive stad på www.svenskfotboll.se/biljett.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Föreningsbiljett: 10 kr styck vid köp av minst 10 biljetter. Förbokas.

Ordinarie pris för biljetter

Biljetter till ordinariepris köper du på svenskfotboll.se/biljettlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

  • Ordinarie: 50 kr
  • Ungdom 7–16: 20 kronor
  • Pensionär och student: 20 kr

Betalning och leverans av biljetter

Bekräftelse för din beställning skickas till din e-postadress som du angav i formuläret vid beställning av biljetter. När vi har behandlat din beställning kommer information om vilka platser som din grupp har fått att skickas till samma e-postadress . Samtidigt får du även betalningsinstruktioner. Har du inte blivit kontaktad av oss inom fem arbetsdagar vänligen kontakta Halmstad Tourist Center på telefon 035-12 02 00 länk till annan webbplatseller via mejl på info@tourist.halmstad.se

.

Alla matcher under F17 För-EM

  • Spanien–Tyskland 11 september kl 16.00, Påskbergsvallen i Varberg
  • Sverige–USA 11 september kl 18.00, Falkenberg Arena
  • USA–Spanien 14 september kl 14.00, Falkenbergs IP
  • Sverige–Tyskland 14 september kl 17.00, Örjans vall i Halmstad
  • Spanien–Sverige 17 september kl 18.00, Ängelholms IP
  • Tyskland–USA 17 september kl 18.00, Påskbergsvallen i Varberg

Mer information

Mer information om För Em och UEFA F17 EM 2020 hittar du på svenskfotboll.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lagbild på fotbollslandslaget flickor födda 2003

Beställ föreningsbiljetter

I formuläret nedan beställer du föreningsbiljetter till Sverige–Tyskland 14 september kl 17.00, Örjans vall i Halmstad.Leverans av biljetter * (obligatorisk)
Leverans av biljetter


Kontaktperson
Kontaktperson

Organisationsnummer

Referens eller referensnummerLeveransadress
Om annan än faktureringsadress
Leveransadress
Jag godkänner att Destination Halmstad AB lagrar mitt namn, föreningstillhörighet och kontaktuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden kring UEFA F17 EM 2020 samt F17 För EM. * (obligatorisk)
Jag godkänner att Destination Halmstad AB lagrar mitt namn, föreningstillhörighet och kontaktuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden kring UEFA F17 EM 2020 samt F17 För EM.

Mer evenemang

Guldkorn

Mer av Halmstad