Evenemang

Teater. Konserter. Konstutställningar. Idrott. Kultur. Vad vill du uppleva? I Halmstad finns mycket att välja på, så det är enkelt att skapa nya minnen.

Observera att en del evenemang kan behöva ställas in eller flyttas på grund av Covid-19. Kontakta aktuell arrangör för mer information.

Inspiration

Sök i vår evenemangskalender

I evenemangskalendern kan du se vad som händer i Halmstad under ditt besök. Här listar vi både evenemang och aktiviteter.

Evenemang och Covid-19

De skärpta restriktionerna på grund av Covid-19 påverkar evenemang i Halmstad. Observera att evenemang i kalendern därför kan behöva ställas in eller flyttas. För information om det evenemang du planerat att besöka vänligen kontakta aktuell arrangör. Se även vår sida där vi samlar info med anledning av Covid-19.

Ny evenemangskalender

Från den 29 april 2021 hämtar vi evenemang från vårt nya evenemangs­kalender­verktyg Event Manager. Verktyget är helt nytt och kommer fortsätta att utvecklas vidare. Just nu använder vi verktygets egna visning, men arbetar med att ta fram möjligheten att visa evenemangen direkt på destinationhalmstad.se. Se våra tre tips nedan och klicka sedan på den gröna knappen under för att ta dig vidare till evenemangskalendern.

Registrera evenemang

Är du arrangör? Registrera ditt evenemang. Du vet väl om att du kan sälja biljetter via Halmstad Tourist Center.öppnas i nytt fönster

Märta Måås-Fjetterström, Odins jakt

Märta Måås-Fjetterström – Vävda gestalterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

18 september–30 januari Hallands Konstmuseum

Helsingborgs Symfoniorkester

Helsingborgs symfoniorkesterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

15 okotber Kulturhuset Najaden

Halmstads Lunchteater

Halmstads Lunchteaterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

18 november och 2 december Halmstads Teater
Sånger från Duvemåla hage och Julshow med Andreas Eldeen

Mer av Halmstad